SummerWise2013 brengt avontuur

In de zomer van 2013 initieerde ik in de Spoorzone Tilburg  met een klein team het kinderfestival SummerWise. Kids van 10-13 jaar gingen aan de slag met leerzame workshops & activiteiten en ontdekten zo hun eigen talent. Twee onvergetelijke vakantiedagen leisure for kids met leuke sportieve, leerzame activiteiten en avontuurlijke experimenten. We ontvingen steun van 50 partners uit onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven in en om Tilburg.

SummerWise heeft in de Spoorzone inmiddels een mooie navolging gekregen met het Ontdekstation013.

Stichting opgericht

Stichting SummerWise vindt enthousiast bijval bij ruim 25  organisaties in en om Tilburg die allen hun workshops, of museum en menskracht ter beschikking stellen.
Thema’s van editie 2013

  • natuur & life
  • creativiteit & kunst
  • bouwen & techniek
  • muziek & poezie
  • sport & health

De stichting SummerWise heeft ten doel: het stimuleren en aanbieden van educatie, creativiteit, cultuur en leisure ten behoeve van de ontwikkeling van jonge mensen. Dit  blijkt een schot in de roos.

Sponsors en Raad van Toezicht

Leden Raad van Toezicht  Ruud Vreeman en Henk Vermeer. Met hen bespreek ik als directeur van de stichting  de stand van zaken m.b.t. financiën en inhoud van SummerWise2013. Ons vizier is ook gericht op 2018 Eindhoven|Brabant. Dit concept is uit te rollen naar andere BrabantStad steden.
Meer partners en sponsors zijn welkom.