Alles over drukwerkbegeleiding (boek)

In 2010 verscheen bij Kluwer ‘Alles over drukwerkbegeleiding’ , een geheel herzien uitgave van het Communicatiememo  ‘Beter begeleiden van Drukwerk’ dat in 2001 al eerder verscheen bij deze uitgever. Een handleiding  voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met drukwerk.

Het werd opnieuw herdrukt in 2011,  exemplaren zijn nog te koop via de Adformatie Groep.

Van de Kluwersite:

” Nog steeds blijkt hoeveel kennis en ervaring de praktijk aandraagt. Technologische ontwikkelingen hebben geleid tot grensverleggende innovaties als ‘printing on demand’ , en ‘standarising met ICT profielen’. Hoe meer je als communicatieprofessional op de hoogte bent van dit soort begrippen en de achterliggende ontwikkelingen, hoe beter je je leveranciers kunt selecteren en een veeleisende opdrachtgever kunt zijn bij het begeleiden van drukwerk.
Dit Memo beschrijft diverse aspecten van het drukwerkproces, vanuit de optiek van de opdrachtgever. Maar evenzo interessant is de ervaringswereld van de leveranciers, die bij het totstandkomen van het drukwerk betrokken zijn. Voor de gewijzigde tweede druk sprak de auteur daarom ondermeer met Paul van Mameren van Drukkerij Lecturis bv, met Johan kerver van the Resultbuilders en met van Marion Pothof van Colorset bv Amsterdam.
Hun inspirerende kennis en commentaar en heeft geleid tot deze herziene druk.”
 

Bestellen