Inspiratiemagazine Mooi Werk

Hoe breng je eigenwijze vrijetijdsondernemers in contact met ontwerpers en interieurarchitecten?  Samen met Studio Boot maakte ik het inspiratiemagazine Mooi Werk. Van concept, tekst, eindredactie en productie tot financiën. Vrijetijdshuis Brabant gaf me de opdracht voor de productie van een magazine voor toeristische ondernemers op het Brabantse platteland. Eigenwijze ondernemers in contact brengen met ontwerpers en (interieur)architecten… Hiervoor zocht ik binnen mijn netwerk de juiste mensen, met wie ik voor een project als dit optimaal resultaat kan boeken.

[slideshow]

Hoe breng je eigenwijze vrijetijdsondernemers in contact met ontwerpers en interieurarchitecten?  Samen met Studio Boot maakte ik het inspiratiemagazine Mooi Werk. Van concept, tekst, eindredactie en productie tot financiën.

Het is een bijzonder magazine vol beelden en ideeën, dat de lezer net even verder meeneemt in een wereld die van nature niet direct bekend en vertrouwd is. Mooi Werk moet dienen als inspiratiebron voor ondernemers om met een ontwerper aan de slag te gaan. Dit kan zijn een (interieur)architect, een landschapsarchitect, stylist, ontwerper of illustrator. Voor dit advies kan de toeristische ondernemer een cheque van € 1000,- aanvragen. Vrijetijdshuis Brabant wil hiermee bereiken dat er op het platteland meer eigentijdse hotels en Bed&Breakfast zullen komen.  Maar ook speeltuinen, restaurants en campings komen in aanmerking. In totaal is er € 50.000,- aan designcheques beschikbaar gesteld.
Hiermee brengen de samenwerkende partners, waaronder het Vrijetijdshuis Brabant, Leisure Boulevard, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), De Ideale Connectie (REAP), ZLTO /Groeikans! en TOP Brabant vernieuwing teweeg.

Uitgave: Vrijetijdshuis Brabant
Formaat: 24 x 34cm, 40 pag. full collor
Te bestellen bij www.vrijetijdshuis.nl