Huttenfestival De Vlek – de start

In mei 2010 vertelden Edwin Vollebergh en Petra Janssen van Studio Boot over hun droom van een ‘boomhuttenfestival’. En dat balletje bracht ik verder met hen aan het rollen…

[slideshow]Inmiddels staat het Huttenfestival De Vlek geprogrammeerd in de spoorzone in Tilburg van za 3 september t/m zo 11 september 2011. Als zakelijker leider en directeur van de stichting,  werk ik met inspirerende mensen aan dit fantastische project.

Team Huttenfestival de Vlek

Huttenfestival de Vlek is een initiatief van:

  • Edwin Vollebergh en Petra Janssen, Studio Boot, Den Bosch
  • Geert Bosch, Hilberink Bosch Architecten, Berlicum
  • Ruud Reutelingsperger en André Dekker, Observatorium Rotterdam
  • Bart Thielen, Notariskantoor Thielen, Bavel
  • Ellen Altenburg, projectmanager, Casteren

Het idee achter De Vlek

Kunstenaars, ontwerpers en architecten bouwen samen een tijdelijke nederzetting op o.a. oude lorries/treinstellen op het voormalige spoorterrein van Tilburg. Zo ontstaat een tijdelijk, klein dorp in de stad. In deze hutten kun je genieten van de cultuur van het bouwen en het leven daaromheen. We ‘bouwen’ niet alleen maar gaan ook ‘leven’: Bouwlust als kunst. De eerste editie van het Huttenfestival vindt plaats in de Spoorzone Tilburg. Het festivalterrein zie je direct liggen vanaf spoor 3 op Tilburg CS. Ook voor de komende jaren praten we al over locaties en breiden we De Vlek uit naar andere steden en het platteland.

Meedoen? Meer weten?

Kijk op www.huttenfestival.nl, of neem contact met mij op.